Fasadabg - лидер в изграждането на фасади

20 години развитие!

Благодарение на богатия опит и стабилната подкрепа на нашите партньори успяхме бързо да се развием и да се наложим на българския пазар. Стремим се търговското ни име Арис да бъде еквивалент на гарант за качество и коректност. От съществено значение за нас е бързото и качествено изпълнение на поръчките на нашите клиенти.

Разполагаме със складови бази на ключови места в страната, подбрани с цел да може да бъдат обслужвани обекти на територията на цяла България, като междувременно се избягва оскъпяването поради високите транспортни разходи.

Благодарение усилията на нашия екип и постоянния стремеж за усъвършенстване вече повече от 20 години продължаваме да се развиваме успешно и да разширяваме кръга на нашите компетенции и продуктите които предлагаме. Сплотеността на колектива и силната мотивация на нашите кадри са възприемани като основни фактори за нашия просперитет и са силно насърчавани. Стремим се да бъдем иновативни и намираме решения дори и за най-нестандартните желания на нашите клиенти.

Не се колебайте да се свържете с нас Ще предложим атрактивно решение за вашата фасада или покрив. Обръщаме се еднакво отговорно към желанията на нашите клиенти без значение от големината на поръчката. Готови сме да ви изслушаме с удоволствие и да споделим с вас част от нашия опит, като ви дадем компетентно мнение, препоръка или информация.

АРИС се специализира в областта на фасадите. Само през последните 5 години сме изградили и санирали над 17 000 кв. м фасади в България. Системите с поликарбонатни панели са предпочитани заради съчетаването на редица предимства : отлична топлоизолация, висока светлопропускливост, бърз и сигурен монтаж. Разполагаме със специализирана техника, която ни позволява монтаж на големи височини.

Имаме богат опит и се доказахме като надежден и сигурен партньор на обекти, финансирани от Европейския съюз – програми Фар, Сапард, Програма за развитие на селските райони, програма Развитие конкурентноспособността на българските предприятия.За архитекти

За архитекти

Полезно

01 Как да изберем подходяща фасада?

Използвани в екстериора, поликарбонатните фасадни  панели позволяват да се внесе подходяща...

02 Как да монтираме поликарбонатни панели?

Поликарбонатните плоскости в много случаи заменят стъклото и други материали в съвременното...

03 Защо да ползвате фасадни системи?

Фасадните панели и системи са модерни лекостроителни материали осигуряващи естествена светлина. Те...