Поликарбонатни системи

Фасадни системи от поликарбонат

Фасадните панели и системи са модерни лекостроителни материали, осигуряващи естествена светлина за промишлени и индустриални халета, търговски центрове, спортни зали, административни сгради и други. Характеризират се с цветово разнообразие, лесен монтаж, и сигурно прикрепване на модулите към сградите с „клик” система. Така се постигат нестандартни архитектурни форми и екстравагантни дизайнерски решения.

Непрекъснато се поставят все по-високи изисквания към съвременните фасади относно топлоизолацията и дизайна. Окачените фасади и фасадни системи от поликарбонат отговарят на повишените очаквания на клиентите. С тях да се постига отлична топлоизолация, а фасадата на сградата с различни техники може да бъде превърната в атрактивна картина. Поради бързия и лесен монтаж на поликарбонатните панели, те са изключително подходящи при ремонт на фасади / при спиране на производствени процеси или др. Поликарбонатните фасади са устойчиви на UV лъчи и влага и други атмосферни влияния. Използвайки фасадните системи вие пестите енергия и намалявате екологичната си следа върху природата.

Масивните стъкла от поликарбонат и многослойните поликарбонатни плоскости са друга възможност за изграждане и ремонт на фасади. При тях има специфични изисквания по отношение на носещите конструкции и монтажа.

За избора на най- подходяща фасада от поликарбонат значение има местоположението, размерите и общата квадратура,  както и изискванията на клиентите. За архитекти

За архитекти

Полезно

01 Как да изберем подходяща фасада?

Използвани в екстериора, поликарбонатните фасадни  панели позволяват да се внесе подходяща...

02 Как да монтираме поликарбонатни панели?

Поликарбонатните плоскости в много случаи заменят стъклото и други материали в съвременното...

03 Защо да ползвате фасадни системи?

Фасадните панели и системи са модерни лекостроителни материали осигуряващи естествена светлина. Те...